Mastiffen Angus datter som logo

ForsideFaktaFra lille til storAngus i DrPå promotionturAngus i Tv showGalleriLinks

mastiff logo 1mastiff logo 2

Som afslutning på kommende udsendelser som Mastiff media optager, vil der blive indlagt en kort sekvens der runder udsendelsen af med en mastiff.

mastiff logo 3mastiff logo 4

Samtlige optagelser skal kunne lægges ind på mange forskellige typer udsendelser, lige fra musik - børne - familie og journalistiske programmer.
Alt skulle optages i et såkaldt blue - screen studie.
Angus, som jo er brindle, ( stribet ) ville ikke være så let at tilpasse forskellige baggrunde, hvorfor vi valgte Angus og Frejas et år gamle datter Maya, som er fawn. ( lys ).

mastiff logo 5mastiff logo 6

mastiff logo 7mastiff logo 8

Da vi også skulle bruge en lille hvalp, var det helt perfekt, at vi måtte låne Mayas og Soffis halv søster, den kun 10 uger gamle Bertha, som netop var flyttet til hedehusene.

mastiff logo 9mastiff logo 10

Optagelserne tog det meste af dagen og det blev til rigtig mange gode klip, som nu kan ses efter rulleteksterne, når en Mastiff media produktion slutter.

mastiff logo 11mastiff logo 12

mastiff logo 13mastiff logo 14

Se dem selv i blandt andet Vild med dans - Rent fup - Paradise Hotel - Den sjette sans. - Er du klogere end en 10-årig
Magi i luften  - Så det synger - Hvem kan slå Joachim og Marianne ? - Den store klassefest - Høvdingebold -
Fangerne på Fortet - De Fede Trin -Hjælp, jeg er i Japan - Amalies verden - Så er der hund - Verdens strengeste Forældre - Paradise after dark - Rolator banden - Ramasjangskolen - Rosa fra Roladegade - Kongerne af Marielyst - Anstalten 

Næste side.